Trouwen op de Annastraat

Huwelijksfeest Marièlle en André.
Huwelijksfeest Marièlle en André.

Gisteren, zaterdag 17 juni 2017, was er een bijzondere gebeurtenis op de Annastraat 2.
André Kuijt en Mariëlle Schaap bevestigden hun huwelijk in de tuin. Het besluit om het bij ons te doen was maar een dag van te voren genomen. Op de eerder geplande feestlocatie was de atmosfeer niet zoals die zou moeten zijn en er werd besloten uit te wijken naar de Annastraat.

En het is echt een bijzondere dag geworden. We waren allemaal zenuwachtig – ik ook maar dat laat ik natuurlijk niet blijken – maar met als team hebben we er een heel mooie gebeurtenis van gemaakt.
Waar ik nog het meest blij mee ben is dat al mijn kinderen en kleinkinderen in de bres springen om op zo’n korte termijn zo’n mooi feest neer te zetten.

Foto’s zijn er natuurlijk veel gemaakt en daar wordt nog flink aan gewerkt. Uitgebreider verslag van deze bijzondere gebeurtenis, met meer foto’s, volgt.

Maar er is meer te melden. Kleinzoon Kees Kraaijenoord is bezig met zijn laatste lagere school dagen. Daarbij hoort ook een soort ‘zomerkamp’ in Noordwijkerhout. Wij waren bij het uitzwaaien en hij ging er voor. De reis ging op de fiets. Hij was op tijd terug voor de bruiloft, geheel ‘recovered’ en niet uit het veld geslagen door de ongetwijfeld korte nachten op ‘het kamp’.

Kees op weg naar het kamp.
Kees op weg naar het kamp.

Naar de Linge.

We zijn al weer bijna twee weken terug maar ik heb toch maar even een fotoverslagje gemaakt van de reis. Nederland ziet er mooi uit door een camera lens. Bij foto’s hoor je geen herrie en voel je de kou ook niet.
Af en toe zou ik toch wel een spiegelreflex camera willen gebruiken. Vooral in de zon zie je helemaal niets door de ‘zoeker’ van een compactcamera of een telefoon. Je bent dan zeg maar afhankelijk van gelukstreffers. Gelukkig hoeven we gaan rolletjes meer weg te gooien en is een mislukte foto geen probleem.

Ik heb onder de foto’s wat toelichting geschreven.

Weblog van Kees Kraaijenoord.